Hej alla vänner. Hoppas att allt är bra med er. Jag sitter på soffan och är helt väck efter dagens träningar. Det är måndag idag och det betyder att vilodagarna är över och all träning har börjat om från början igen…!
Jag har varit trött och hängig en längre tid. Min läkare Fred Helgesen trodde att jag har åkt på twar
Jag har fått äta antibiotika under 23 dagar och jag mår mycket bättre. Men jag är fortfarande lite trött, snuvig och tjock i halsen. Jag och Fred ”läkaren” träffades i torsdags för att kolla vad som är fel på mig. Fred tror att jag är allergisk mot någonting men vad vet vi inte än. Jag har fått öka dosen på min astmamedicin…. tråkigt… jag som hatar att ta medicin. Det ska bli jätteskönt och slippa all medicin…

Lite kortfattad om förra veckans träning.
Veckan började inte bra. I måndags efter morgonpasset blev jag jättedåligt. Jag fick hög feber och ont i kroppen… så halva förra veckan kunde jag inte träna. Jag har varit på jobbet och efter jobbet har jag varit hemma i sängen…
Jag började träna lite försiktigt i torsdags.
Jag avslutade träningsveckan med fyra bra ronder sparring mot Tobias Alexandersson (bilden ovan).

”Thai Tobbe” är SM-tvåa i thai-boxning. Han är tuff och bjuder på fajt och är en kanonbra allroundboxare.
Den här veckan började jag träningen redan i söndags. Det blev en kanonbra och hård intervallträning. Idag måndag har jag börjat dagen med ett löppass, skuggboxning och lite gymnastik och på eftermiddagen körde jag ett boxningspass på 20 ronder.
Tisdagmorgon åker jag till Linköping för att göra MRT- testet, för att kolla hjärnan. Det kommer att bli ett jättetidigt morgonpass imorgon. Jag får ta löpningen innan jag skjutsar barnen till skolan. Jag hoppas att jag hinner hem i tid för att köra ett eftermiddagspass.
Onsdag sparring med Tobbe. Jag får återkomma om sparringen och resten av veckans träning och förberedelse till nästa inlägg.

Nu mina vänner får det vara nog med skrivande för det här gången. Tills nästa blogg får ni ha det jätte bra.
Peace// Kamran