Hej alla vänner, hoppas att ni har haft en bra sommar. Jag har haft en avslappnande och soft sommar. Har sovit länge på dagarna, ätit mat och har haft mycket tid med familjen.
För ca fyra veckor sedan tog jag bort gipset.

Senan satt på plats och läkaren var jättenöjd med resultatet. Jag trodde att det är bara ta av gipset och dra igång med träningen i samma dag… vad fel jag hade. Såret var infekterat och jag fick en tio dagars penicillinkur. Jag kunde inte räta ut armen utan att det gjorde ont. Det kändes nästan obehagligt att försöka och räta ut armen.

Jag fick inte belasta armen, som max fick jag lyfta ett mjölkpaket. Det kändes obehagligt att vara utan gips. Jag var rädd att senan skulle släppa igen och risken var stor att det skulle hända. De första tio veckorna efter operationen ska man ta det jätteförsiktigt.

Jag kom snabbt i kontakt med en bra sjukgymnast och satte igång med rehabträningen redan i andra dagen. Jobbigast är att få rörligheten tillbaka i armen. Jag kan fortfarande inte vrida på armen i fullt läge och att det gör ont och lyfta en enkiloshantel. Jag har insett att det blir en lång väg tillbaka till att jag vågar köra på för fullt igen… det är bara bita ihop och försöker göra det bästa av det.

Jag har dragit igång med träningen igen, Jag löptränar 3-4 dagar i veckan och försöker att träna tre boxningspass i veckan, det blir rätt så lugna pass. Jag får tänka på att inte anstränga armen så mycket. Jag tränar mycket på känslan och boxningsrörelse… Jag saknar att sparras.
Nu mina vänner får det vara nog för det här inlägget. Tills nästa inlägg får ni ha det jättebra.

Keep Fighting!