Två veckor kvar till match
Jag har haft några jobbiga träningsveckor. Allt har gått framåt. Allt hårdträning började och ge resultat och det känns att jag har hittat tillbaka till matchformen igen. Och så två veckor innan match det som inte skulle hända har hänt……….igår kväll måndag den 18/5 var jag i Tensta för att träna med Lasse o Tonton och gänget. det kändes jätte bra och få träna med Lasse och Tonton. uppvärmingen gick bra, skuggboxningen gick bra , allt kändes bra. Vi gjorde ordning oss för att sparras. Jag och Vatche Wartanien skulle börja med fyra ronder sparring och sen fortsätta två ronder till med Walle Hadad. Efter 2.50 i första ronden så small det i vänster armen, bicepsen det gjorde djävligt ont…Jag fick byta om om åkte fort ner till karolinska sjukhuset i Stockholm. De tog emot mig snabbt och jag kom in snabbt till en bra läkare. Han undersökte armen och kände ställde massor med frågor. Jag hoppades på att han skulle säga att det är en sträckning och att jag ska gå hem och vila. Sånt tur hade jag inte, Bicepmuskeln var av och det måste opereras. Sex veckor i gips och sex veckor rehabilitering…., det var som att ta en kall dusch, från toppen till botten…..boxningen karriären var över. Det blev inte en sån slut som jag hade förväntat mig……och det blir fan och med aldrig vad man har förväntat sig…en tråkigt avslut mot min vilja.
Jag har fått tid för operation torsdag den 21/5 och hoppas att läkarna kan sy ihop bicepsen igen.
Nu är jag bara trött och förbanad på all otur, jag hoppas att saker och ting vänder snart…
tills nästa inlägg mina vänner får ni ha det jätte bra.
Keep Fighting