Kamran och Harry

Hej på er alla vänner! Hoppas att ni har haft en bra tid och många fina framgångar.
Jag har haft det jättebra. Mycket tid med min fru och barnen och familjen.
Den 30:e september åkte jag, min bror Kaveh och min ”första tränare” Harry Berg till Fryshuset i Stockholm för att vara med och föreläsa om hur sporten har funnit strategier, som är överförbara till andra områden i samhället.

Det var rätt stor föreläsning med många bra deltagare som friidrottstränaren och f.d. stavhopparen Miro Zalar, Djurgårdsandans Patrik Asplund. m.m.
Moderatorn var Anders Carlberg, från Fryshuset.
Jag tyckte att det var jättejobbigt och stå där och försöka prata inför publiken och Anders Carlberg.
Publiken gick och hantera men när det gäller Carlberg var det svårare. Han kan så mycket … Anders vara som en ”Gud Fader” när det gäller ungdomar och sånt. Vi har mycket kvar och lära oss av hans sätt att tänka och arbeta.

Jag tyckte att föreläsningen var lyckad. Jag träffade många intressanta personer som jag kommer att träffa både när det gäller jobb eller som personligt utveckling. Jag och Harry hade jätte trevligt och hann prata jättemycket i bilen innan och efter föreläsningen. Vi pratade bland annat hur mycket jag har utvecklats som boxare och som person med åren… Det har varit en hel del personer som har hjälpt mig genom alla åren, jag är jättetacksam för all hjälp jag har fått… Jag ska försöka att ge tillbaka det till andra som behöver min hjälp… man får inte glömma bort sin bakgrund…
Nu mina vänner får det vara nog för det här inlägget, tills nästa inlägg får ni ha det jätte bra.
Keep Fighting!