Veckan som har gått har varit en kanonbra träningsvecka. Jag tränade tio pass och det har gått bra, kroppen har klarat av träningen utan att säga ifrån.
I lördags var jag bara hemma och slappnade av med familjen. Det var ett tag sen vi hade en hel helg tillsammans och i söndags åkte vi med David och hans fotbollslag Adolfsbergs IK till Karlskoga och hejade fram de till en fjärdeplats i KB Cupen.
Det har varit mycket boxningstävlingar och sånt med klubben, som jag har fått åka på. Skönt att boxningssäsongen börjar gå mot sitt slut. Nu tänker jag bara fokusera mig på min egen träning.
Den här veckan kommer jag och åka till Stockholm och Tensta för att träna och sparras med Walle, Halid och Tonton. Jag ser verkligen fram emot träningen. Det var ett tag sen jag och Walle och Tonton träffades. Det ska bli kul och träffa dem.
Fredag den 10:e kommer Roddy Benjaminson till Örebro för några sparringsronder mot Halid. Jag kommer och vara med och övervaka sparringen och hjälpa dem med vatten, handskar och sånt. Och efter deras sparring tränar ett eget pass.
Jag kommer att skriva lite mer om träningen och sparringen och förberedelsen i nästa blogg.
Nu mina vänner får det vara nog med skrivandet för den här gången, tills nästa blogg får ni ha det så bra.
Peace// Kamran