Hej alla vänner!

Det var ett tag sen jag skriv, men nu är det dags igen. Jag har en gipsad arm och är besviken på mig själv.

 

Idag åkte jag och min bror Kaveh och ”min första tränare” Harry Berg och Ismail Taki, Yaniv Hallmén till Tidaholm för att titta på Proffsboxning. Vi hade planerat att sätta oss ner och äta en bit mat och titta på matcherna som en åskådare, men det blev inte som vi hade tänkt oss. När väl vi hade kommit fram till Tidaholm visade det sig att det fattades två domare till förmatcherna ”amatörmatcher”. Jag och Ismail fick hoppa in och hjälpa till med dömningen. Efter dömningen fick jag och Ismail ta på oss träningsoverallen och hjälpa Lasse Myrberg i hörnan med Walle Haddads match. De två senaste åren har jag och Walle och Lasse tränat och tävlat ihop. Det var nervöst och mycket känslor i hörnan. Walles Motståndaren var en stryktålig tuffing som gillade att fajtas, han var ung och vältränad. Det blev en hård match för Ryssen Dmitry Shovenko.  Walle vann klart på poäng i en riktig kämpamatch. Efter Walles seger fick vi sätta oss ner och äta en bit mat och titta på resterande matcherna. Det var bra matcher. Alla svenska boxare vann men ryssarna bjöd på fajt och visade vilja och Hjärta.

 

Jag och många andra tyckte att arrangemangen, arenan, ljudet, underhållningen var inte lämpad för en proffsgala. Det var mera en amatörgalakänsla på det hela än en proffsgala. Det är inte lätt och ordna en bra proffsgala, det är massor med saker som måste ordnas innan och under galan.

 

Promotorn Jan Eliasson får ta och tänka på det till nästa gala. Nu får det vara nog med skivande.  Tills nästa inlägg mina vänner får ni ha det jätte bra.

 

Keep Fighting!!

 

Bilden på oss i Tidaholm efter matchen

Det går att se sammandraget av galan på:

http://www.youtube.com/watch?v=Dc-cJwTscRY&feature=channel_page