Det är snart fyra veckor sen jag opererade mig. Tiden går snabbt och läker alla sår. Jag tog bort stygnen i veckan och läkaren sa att muskeln sitter rätt och såret har läkt fint.

Det kändes jättekonstigt och se armen, den var SMAL och ett jättestort ärr… jag fick ett nytt gips som jag får gå med fram till den 29:e juni. Det är jätteviktigt att armen är i 90 graders vinkel under läkningstiden. Jag har tränat lite försiktigt fyra-fem gånger i veckan, det är viktigt att hålla igång de övriga musklerna i kroppen så gott som det går. Det är lite jobbigt och springa, skugga, slå säck, lyfta vikter med en fastspänd arm vid magen… men allt går och genomföra om man bara vill. Jag älskar och träna och det är en viktig del av mitt liv.

Tills nästa inlägg mina vänner får ni ha det jättebra.

Keep Fighting!

Bild på oss hemma i soffan, jag och alla ungar.