Hej alla vänner! Hoppas att allt är bra med er. Jag har haft två jätte bra träningsveckor hemma i Örebro. Jag har fått hjälp med sparring av mina vänner Tobias Alexandersson, Pavel Koubek, Fredrik Carlsson m.m. All träning går enligt planerna. Det känns jättebra i kroppen och snart är jag i toppform.  Nästa vecka åker jag till Stockholm för att träna och få lite tips av Tonton och sparras några hårda ronder mot Walle Hadad. Det känns jätte bra och åka till Stockholm och träna med Lasse, Tonton och Walle. De kör alltid slut på mig…! De sista gångerna har även Vartche Wartanien varit med och hjälpt till med bra sparring. Jag uppskattar verkligen hans hjälp. Min bror Kaveh var med och filmade oss under ett träningspass i Tensta, Training Day in Tensta (Tonton Semakala, Kamran Kabinejad, Vatche Wartanian, Wael Haddad, Kodie.

 

Titta in det på youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=qh9gA8T-0b8.

 

Nu mina vänner får det vara nog med skrivande för det här gången. Tills nästa inlägg får ni ha det bra.

Peace// Kamran