Det har gått ca tre månader sen Night of the Risingstars. Vilken härlig kväll det var, det kändes skönt och få visa upp sig på hemmaplan inför alla vänner och bekanta.
Efter matchen tog jag fem veckor ledigt från jobbet och boxningen. Jag tränade lugnt löpning och styrketräning ca fyra pass i veckan bara för att hålla igång. Resten av tiden ägnade jag åt mig och min familj och släktingar och vänner.
Jo då det har varit en kanonsommar. Vi har badat, solat, ätit gott stort sätt varje dag. Min vän Tonton och hans familj var i Örebro och besökte oss över en helg. Vi har rest runt och hälsat på släktingar i Stockholm, Göteborg. Vi har även hunnit med Skara sommarland, Liseberg, Gröna lund, Parken Zoo, och Gustavsvik ett par antal gånger m.m.
Slutet av juli blev jag tillfrågad om jag ville boxas en gala i Sundbyberg i Stockholm. Självklart tackade jag ja till matchen och genast satte igång med träningen. För ca två veckor sen fick jag veta att galan är uppskjuten. Jag trappade ner träningen och laddar till nästa match som är den 6:e december i Tidaholm.
Det är alldeles för långt tid mellan matcherna, man får börja om på nytt inför varje match…det tar på krafterna. Två, tre matcher om året det är alldeles för lite.
Det hade varit idealiskt och få en match i månaden eller varannan månad. Jag får se hur framtiden ser ut efter den 6:e december. Det är jobbigt och börja om hela tiden…
Idag lördag 14/9 åker jag och familjen till Thailand på två veckors semester. Jag har kommit överens med Jenny och barnen att jag får två timmar om dagen till träning… jag har packat med mig handskar, träningskläder och redan andra dag i Thailand ska jag besöka ett gym som Lasse Myrberg har rekommenderat (tiger gym), hoppas att jag kan få några ronder bra sparring, det ska bli kul och få komma iväg och träna en ny miljö…., det kommer att bli många hårda boxningsronder i Thailand.
Vi hörs om två veckor mina vänner, till dess får ni ha det så bra.