Hej på er alla mina vänner!!!
Det var ett tag sen jag skrev, lite på grund av att ville ha det klart med ett matchdatum och något mål innan jag börjar skriva igen.
Jag har fått klart med ett matchdatum, Jag och min klubbkompis Halid Ranica kommer att boxas den 6 juni i Tidaholm. Promotorn Jan Eliasson kommer att ordna en stor proffsgala i Lilla Tidaholm.
Det har varit långt uppehåll från matchträningen, jag har i stort sätt inte matchtränat sen mitten på oktober, jag var igång med träningen då, och hade två inplanerade galor början av november och december, först i Stockholm och sedan i Tidaholm, men tyvärr så ställdes båda galorna in av ekonomiska skäl, sen efter det har jag sträckt min höger axel under träningen. Jag har i stort sätt inte kunnat träna boxning sen slutet av november. Jag har varit hos en kanonbra Viriopat ”min fru Jenny” och en naprapat ”Mark” två till tre gånger i veckan för att få ordning på skadan, båda två har jobbat hårt för att få ordning på mig sen i december, det känns bra stundvis men så fort jag startade med träningen så kom smärtan tillbaka igen. Skadan har blivit mycket bättre men smärtan i axeln kommer då och då.
Jag har hållit igång med löpning, skuggboxning och tränat lätta boxningspass sju, åtta pass i veckan, men inget hårdare boxningspass som sparring osv. Det är jättesvårt och motivera sig och träna när man inte kan träna på för fullt….det har varit jobbigt. Jag gillar att träna hårt och ha ett mål med träningen. Det bästa är att träna för en match, då går man in i en helt annan värld och livsstil…
I lördags den 21 februari gjorde jag min första riktiga hårda boxningspass, jag sparrades med en boxare från Karlstad ”Stabbe” hette han, vi hade en kanonbra sparring, han bjöd på fajt…vi sparrades i åtta ronder i hårt tempo. Han kämpade på och det blev en hel del slag…, jag är jättenöjd med sparringen och det kändes bra i axeln, och i armen under och efter träningen.
”Stabbe” är en kanonkille och bra sparring, med lite rutin kommer han att bli en bra boxare i framtiden. Jag hoppas att vi kan sparras snart igen.
Den här veckan har jag tränat på som vanligt och än idag känns det bra, jag hoppas att skadeperioden är över och jag kan koncentrera mig fullt ut på träningen igen.
Nu mina vänner får det vara nog med skrivandet för den här gången, tills nästa blogg får ni ha det så bra.
Keep Fighting