Det här veckan fick jag dra på igen med hård träning. Jag åkte upp till Stockholm i tisdags för att träna med mina vänner. Det blev fyra grymt hårda sparringronder med Tonton och Walle och teknikträning med Lasse. Jag avslutade passet med säck, hopprep och skuggboxning.
Onsdag blev en återhämtnings dag med löpning och lite kortare boxningspass.
I dag torsdag kom Walle och Tonton till Örebro för att köra det sista matchsparringen inför ”Night Of The Risingsstars”, vilken sparring det blev…! Det märktes att alla är bra tränade och fokuserade på sin uppgift. Kanonhård sparring. Alla gjorde bra ifrån sig och vi avslutade träningen med tre ronder säck och två skugg och 25 minuters löpning.
Jag kommer att träna ett löppass imorgon och kommer även att avsluta dagen med en lättare boxningspass, sen är jag redo, nu är det bara och gå in ringen och göra det man har tränat för, Sergej ska förlora…, han ska ner…,det kommer och fight i Mellringehallen.