Skönt med en vilodag. jag har jobbat och tränat hårt det här veckan.
I tisdags åkte jag till Stockholm för att träna teknik med Lasse Myrberg. Vi värmde upp som vanligt sen tränade vi med plattor i 13-14 ronder. Jag fortsatte med skuggboxning och hopprep och avslutade träningen med styrka. Det blev en kanonträning med mycket fokus på mig.
Onsdags tränade två pass, med löpning på morgonen och ett kvällspass med boxning i Örebro BK:s träningslokal.
Torsdag åkte jag till Stockholm för att träna igen. Lasse hade ringt in Tonton, Walle och Wartche Wartanien (bilden ovan).
Efter uppvärmning och skuggboxning sparrade jag och Wartche i fyra hårda ronder. Sedan fick jag vila i två ronder och avslutade sparringpasset med två ännu hårdare ronder mot Walle Hadad. Alla var nöjda.
Efter sparringen körde jag och Lasse tre ronder plattor och avslutade träningen med hopprep och styrka. En lyckad träningsdag till.
Fredag tränade två pass, morgonpass med intevallöpning och skuggboxning och styrka, och ett kvällspass med säck och boxningspass i Örebro BK:s träningslokal.
Jag har haft en kanonvecka med massor med hårdträning. Allt har känts bra och jag känner att formen blir bättre och bättre för varje vecka som går. Vikten är så där, jag väger 72 kg innan träningen, men jag jobbar på det.
Nästa tisdag åker jag upp till Stockholm igen, jag återkommer om det till nästa blogg.
Ha det bra så länge och njut av det härliga sommarvädret!