Efter en tid med förkylningar och ryggont är jag tillbaka igen. Jag tränade min första pass idag, det var ett efterlängtat pass.
Det blev sex kilometers lugn löpning, några ronder skuggboxning och lite lätt styrketräning. Det kändes skönt och få träna igen.
I veckan: Jag har haft lite kontakt med “Rumble of the Kings Promotion” angående en match till den 22:a maj i Malmö. De vill att jag ska möta en svensk boxare i den galan. Jag har tackat jag till en sån match och de håller på att leta fram en motståndare som kan tänka sig att möta mig.
Jag hoppas att de får fram en motståndare, jag ser fram emot och boxas i en helt fullsatt arena.
Jag kommer att fortsätta med lite lugnare träning hela den här veckan och hoppas att jag kan köra på för fullt nästa vecka.
Det var allt för den här gången, jag kommer att skriva lite mer om träningen och förberedelsen till nästa blogg.
Ha det bra vänner
Peace// Kamran